CLASSIC COLLECTION

GRATIS VERZENDING GRATIS RETOURNEREN

2 JAAR GARANTIE

Privacybeleid

PRIVACYBELEID

Dit privacybeleid beschrijft hoe Vailendesign.com (de "Site" of "wij") uw Persoonsgegevens verzamelt, gebruikt en openbaar maakt wanneer u de Site bezoekt of er een aankoop doet.

CONTACT

Als u na het lezen van dit beleid nog vragen heeft, meer informatie wilt over onze privacy praktijken of een klacht wilt indienen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@vailendesign.com

VERZAMELEN VAN PERSOONLIJKE INFORMATIE

Wanneer u de site bezoekt, verzamelen we bepaalde informatie over uw apparaat, uw interactie met de site en informatie die nodig is om uw aankopen te verwerken. We kunnen ook aanvullende informatie verzamelen als u contact met ons opneemt voor klantenondersteuning. In dit Privacybeleid verwijzen we naar alle informatie over een identificeerbare persoon (inclusief de onderstaande informatie) als "Persoonlijke informatie". Zie de onderstaande lijst voor meer informatie over welke Persoonsgegevens we verzamelen en waarom.

  • Informatie over het apparaat
    • Doel van het verzamelen: om de site nauwkeurig voor u te laden en om analyses uit te voeren over het gebruik van de site om onze site te optimaliseren.
    • Bron van de collectie: Automatisch verzameld wanneer u onze site bezoekt met behulp van cookies, logbestanden, webbakens, tags of pixels.
    • Openbaarmaking voor zakelijke doeleinden: gedeeld met onze verwerker Shopify.
    • Verzamelde persoonlijke informatie: versie van de webbrowser, IP-adres, tijdzone, cookie-informatie, welke sites of producten u bekijkt, zoektermen en hoe u met de site omgaat.
  • Bestel informatie
    • Doel van het verzamelen: om u producten of diensten te leveren om ons contract na te komen, om uw betalingsgegevens te verwerken, verzending te regelen en u facturen en/of orderbevestigingen te verstrekken, met u te communiceren, onze bestellingen te screenen op mogelijk risico of fraude, en wanneer dit in overeenstemming is met de voorkeuren die u met ons hebt gedeeld, u informatie of advertenties te verstrekken met betrekking tot onze producten of diensten.
    • Bron van verzameling: bij u verzameld.
    • Openbaarmaking voor zakelijke doeleinden: gedeeld met onze verwerker Shopify [VOEG EVENTUELE ANDERE LEVERANCIERS TOE MET WIE U DEZE INFORMATIE DEELT. BIJVOORBEELD VERKOOPKANALEN, BETALINGSGATEWAYS, VERZEND- EN FULFILMENT-APPS].
    • Verzamelde persoonlijke informatie: naam, factuuradres, verzendadres, betalingsinformatie (inclusief creditcardnummers), e-mailadres en telefoonnummer.
  • Informatie over klantenondersteuning
    • Doel van de verzameling:
    • Bron van de collectie:
    • Openbaarmaking voor zakelijke doeleinden:
    • Verzamelde persoonsgegevens:
    • Doel van de verzameling: het bieden van klantenondersteuning.
    • Bron van verzameling: bij u verzameld
    • Openbaarmaking voor zakelijke doeleinden: 
    • Verzamelde persoonsgegevens: 

 

DELEN VAN PERSOONLIJKE INFORMATIE

Wij delen uw Persoonsgegevens met dienstverleners om ons te helpen onze diensten te verlenen en onze contracten met u na te komen, zoals hierboven beschreven. Bijvoorbeeld:

  • We gebruiken Shopify om onze online winkel van stroom te voorzien. U kunt hier meer lezen over hoe Shopify uw persoonlijke gegevens gebruikt: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • We kunnen uw persoonlijke informatie delen om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander wettig verzoek om informatie die we ontvangen, of om onze rechten anderszins te beschermen.

Gedragsmatig adverteren

Zoals hierboven beschreven, gebruiken wij uw Persoonsgegevens om u te voorzien van gerichte advertenties of marketingcommunicatie waarvan wij denken dat deze voor u interessant kunnen zijn. Bijvoorbeeld:

  • We gebruiken Google Analytics om ons te helpen begrijpen hoe onze klanten de site gebruiken. U kunt hier meer lezen over hoe Google uw persoonlijke gegevens gebruikt: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. U kunt zich ook hier afmelden voor Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • We delen informatie over uw gebruik van de site, uw aankopen en uw interactie met onze advertenties op andere websites met onze advertentiepartners. We verzamelen en delen een deel van deze informatie rechtstreeks met onze advertentiepartners, en in sommige gevallen door het gebruik van cookies of andere vergelijkbare technologieën (waarmee u kunt instemmen, afhankelijk van uw locatie). We gebruiken Shopify Audiences om ons te helpen advertenties op andere websites met onze advertentiepartners weer te geven aan kopers die aankopen hebben gedaan bij andere Shopify-merchants en die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in wat we te bieden hebben. We delen ook informatie over je gebruik van de Site, je aankopen en het e-mailadres dat is gekoppeld aan je aankopen met Shopify Audiences, waarmee andere Shopify-merchants aanbiedingen kunnen doen waarin je mogelijk geïnteresseerd bent.

Voor meer informatie over hoe gerichte advertenties werken, kunt u de educatieve pagina van het Network Advertising Initiative ("NAI") bezoeken op https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

U kunt zich afmelden voor gerichte advertenties door:

  • FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
  • GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
  • Daarnaast kunt u zich afmelden voor sommige van deze diensten door naar het opt-outportaal van de Digital Advertising Alliance te gaan op: https://optout.aboutads.info/.

    GEBRUIK VAN PERSOONLIJKE INFORMATIE

    We gebruiken uw persoonlijke gegevens om onze diensten aan u te leveren, waaronder: het te koop aanbieden van producten, het verwerken van betalingen, het verzenden en uitvoeren van uw bestelling en u op de hoogte houden van nieuwe producten, diensten en aanbiedingen.

    WETTELIJKE BASIS

    In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming ("AVG") verwerken wij, als u een inwoner bent van de Europese Economische Ruimte ("EER"), uw persoonsgegevens op basis van de volgende wettelijke grondslagen:

    • Uw toestemming;
    • De uitvoering van het contract tussen u en de Site;
    • Naleving van onze wettelijke verplichtingen;
    • Om uw vitale belangen te beschermen;
    • Om een taak van algemeen belang uit te voeren;
    • Voor onze gerechtvaardigde belangen, die niet zwaarder wegen dan uw fundamentele rechten en vrijheden.

    RETENTIE

    Wanneer u een bestelling plaatst via de Site, bewaren wij uw persoonlijke gegevens voor onze administratie, tenzij en totdat u ons vraagt deze informatie te wissen. Voor meer informatie over uw recht op verwijdering, zie het gedeelte 'Uw rechten' hieronder.

    AUTOMATISCHE BESLUITVORMING

    Als u een inwoner van de EER bent, hebt u het recht om bezwaar te maken tegen verwerking die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde besluitvorming (waaronder profilering), wanneer die besluitvorming rechtsgevolgen voor u heeft of anderszins een aanmerkelijke invloed op u heeft.

    We houden ons bezig met volledig geautomatiseerde besluitvorming die een juridisch of anderszins significant effect heeft met behulp van klantgegevens.

    Onze verwerker Shopify maakt gebruik van beperkte geautomatiseerde besluitvorming om fraude te voorkomen die geen juridisch of anderszins significant effect op u heeft.

    Diensten die elementen van geautomatiseerde besluitvorming bevatten, zijn onder meer:

    • Tijdelijke zwarte lijst van IP-adressen die zijn gekoppeld aan herhaalde mislukte transacties. Deze zwarte lijst blijft een klein aantal uren bestaan.
    • Tijdelijke zwarte lijst van creditcards die zijn gekoppeld aan IP-adressen op de zwarte lijst. Deze zwarte lijst blijft een klein aantal dagen bestaan.

    PERSOONLIJKE INFORMATIE VERKOPEN

    Onze site verkoopt persoonlijke informatie, zoals gedefinieerd door de California Consumer Privacy Act van 2018 ("CCPA").

    UW RECHTEN

    ALGEMENE VERORDENING (AVG)

    Als u een inwoner van de EER bent, hebt u het recht om toegang te krijgen tot de Persoonsgegevens die wij over u bewaren, om deze over te dragen naar een nieuwe dienst en om te vragen dat uw Persoonsgegevens worden gecorrigeerd, bijgewerkt of gewist. Als u gebruik wilt maken van deze rechten, neem dan contact met ons op via de bovenstaande contactgegevens.

    Uw persoonlijke gegevens worden in eerste instantie verwerkt in Ierland en worden vervolgens buiten Europa overgedragen voor opslag en verdere verwerking, waaronder naar Canada en de Verenigde Staten. Voor meer informatie over hoe gegevensoverdrachten voldoen aan de AVG, zie Shopify's AVG-whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

    CCPA

    Als u een inwoner van Californië bent, hebt u het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke informatie die we over u hebben (ook bekend als het 'recht om te weten'), om deze over te dragen naar een nieuwe dienst en om te vragen dat uw persoonlijke informatie wordt gecorrigeerd, bijgewerkt of gewist. Als u gebruik wilt maken van deze rechten, neem dan contact met ons op via de bovenstaande contactgegevens.

    Als u een gevolmachtigde wilt aanwijzen om deze verzoeken namens u in te dienen, neem dan contact met ons op via het bovenstaande adres.

    COOKIES

    Een cookie is een kleine hoeveelheid informatie die naar uw computer of apparaat wordt gedownload wanneer u onze site bezoekt. We gebruiken een aantal verschillende cookies, waaronder functionele, prestatie-, advertentie-, sociale media- of inhoudscookies. Cookies maken uw browse-ervaring beter door de website in staat te stellen uw acties en voorkeuren te onthouden (zoals inloggen en regioselectie). Dit betekent dat u deze informatie niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren wanneer u terugkeert naar de site of van de ene pagina naar de andere bladert. Cookies geven ook informatie over hoe mensen de website gebruiken, bijvoorbeeld of het de eerste keer is dat ze de website bezoeken of dat ze een frequente bezoeker zijn.

    We gebruiken de volgende cookies om uw ervaring op onze site te optimaliseren en om onze diensten te leveren.

    [Zorg ervoor dat u deze lijst vergelijkt met de huidige lijst met cookies van Shopify in de webwinkel van de verkoper: https://www.shopify.com/legal/cookies ]

    COOKIES DIE NODIG ZIJN VOOR HET FUNCTIONEREN VAN DE WINKEL

    Naam Functie Duur
    _Af Wordt gebruikt in verband met toegang tot beheerder. 2j
    _secure_session_id Gebruikt in combinatie met navigatie door een etalage. 24u
    _shopify_country Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. sessie
    _shopify_m Wordt gebruikt voor het beheren van de privacy-instellingen van klanten. 1j
    _shopify_tm Wordt gebruikt voor het beheren van de privacy-instellingen van klanten. 30min
    _shopify_tw Wordt gebruikt voor het beheren van de privacy-instellingen van klanten. 2W
    _storefront_u Wordt gebruikt om het bijwerken van klantaccountgegevens te vergemakkelijken. 1min
    _tracking_consent Voorkeuren voor tracking. 1j
    c Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 1j
    kar Gebruikt in combinatie met winkelwagen. 2W
    cart_currency Gebruikt in combinatie met winkelwagen. 2W
    cart_sig Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 2W
    cart_ts Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 2W
    cart_ver Gebruikt in combinatie met winkelwagen. 2W
    kassa Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 4W
    checkout_token Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 1j
    dynamic_checkout_shown_on_cart Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 30min
    hide_shopify_pay_for_checkout Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. sessie
    keep_alive Wordt gebruikt in verband met lokalisatie van kopers. 2W
    master_device_id Wordt gebruikt in verband met het inloggen van de handelaar. 2j
    previous_step Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 1j
    remember_me Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 1j
    secure_customer_sig Wordt gebruikt in verband met het inloggen van de klant. 20j
    shopify_pay Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 1j
    shopify_pay_redirect Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 30 minuten, 3w of 1 jaar, afhankelijk van de waarde
    storefront_digest Wordt gebruikt in verband met het inloggen van de klant. 2j
    tracked_start_checkout Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 1j
    checkout_one_experiment Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. sessie
    checkout_session_lookup Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 3W
    checkout_session_token_<<teken>> Wordt gebruikt in verband met het afrekenen. 3W
    Identiteit-staat Wordt gebruikt in verband met klantauthenticatie. 24u
    identity-state-<<token>> Wordt gebruikt in verband met klantauthenticatie. 24u
    identity_customer_account_number Wordt gebruikt in verband met klantauthenticatie. 12W

    RAPPORTAGE EN ANALYSE

    Naam Functie Duur
    _landing_page Houd bestemmingspagina's bij. 2W
    _orig_referrer Houd bestemmingspagina's bij. 2W
    _s Shopify-analyse. 30min
    _shopify_d Shopify-analyse. sessie
    _shopify_s Shopify-analyse. 30min
    _shopify_sa_p Shopify-analyses met betrekking tot marketing en verwijzingen. 30min
    _shopify_sa_t Shopify-analyses met betrekking tot marketing en verwijzingen. 30min
    _shopify_y Shopify-analyse. 1j
    _en Shopify-analyse. 1j
    _shopify_evids Shopify-analyse. sessie
    _shopify_ga Shopify en Google Analytics. sessie
    customer_auth_provider Shopify-analyse. sessie
    customer_auth_session_created_at Shopify-analyse. sessie


    Hoe lang een cookie op uw computer of mobiele apparaat blijft staan, hangt af van het feit of het een "permanente" of "sessie"-cookie is. Sessiecookies blijven bestaan totdat u stopt met browsen en permanente cookies blijven bestaan totdat ze verlopen of worden verwijderd. De meeste cookies die we gebruiken zijn permanent en verlopen tussen 30 minuten en twee jaar vanaf de datum waarop ze naar uw apparaat zijn gedownload.

    U kunt cookies op verschillende manieren beheren en beheren. Houd er rekening mee dat het verwijderen of blokkeren van cookies een negatieve invloed kan hebben op uw gebruikerservaring en dat delen van onze website mogelijk niet meer volledig toegankelijk zijn.

    De meeste browsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt kiezen of u cookies al dan niet wilt accepteren via de bedieningselementen van uw browser, die u vaak kunt vinden in het menu "Extra" of "Voorkeuren" van uw browser. Voor meer informatie over hoe u uw browserinstellingen kunt wijzigen of hoe u cookies kunt blokkeren, beheren of filteren, kunt u terecht in het helpbestand van uw browser of via sites als: www.allaboutcookies.org.

    Houd er bovendien rekening mee dat het blokkeren van cookies mogelijk niet volledig voorkomt hoe we informatie delen met derden, zoals onze advertentiepartners. Om uw rechten uit te oefenen of u af te melden voor bepaald gebruik van uw gegevens door deze partijen, volgt u de instructies in het gedeelte "Gedragsadvertenties" hierboven.

    NIET VOLGEN

    Houd er rekening mee dat, omdat er in de branche geen consistent inzicht is in hoe te reageren op "Do Not Track"-signalen, we onze gegevensverzamelings- en gebruikspraktijken niet wijzigen wanneer we een dergelijk signaal van uw browser detecteren.

    VERANDERINGEN

    We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om bijvoorbeeld wijzigingen in onze praktijken weer te geven of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen.

    KLACHTEN

    Zoals hierboven vermeld, kunt u, als u een klacht wilt indienen, contact met ons opnemen via e-mail of per post via de gegevens onder "Contact" hierboven.

    Als u niet tevreden bent met onze reactie op uw klacht, hebt u het recht om uw klacht in te dienen bij de relevante gegevensbeschermingsautoriteit. U kunt hier contact opnemen met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit of onze toezichthoudende autoriteit: [Voeg contactgegevens of website toe voor de gegevensbeschermingsautoriteit in uw rechtsgebied. Bijvoorbeeld: https://ico.org.uk/make-a-complaint/]

    Winkelwagen